Vårmat-7L

– Beställ catering till vårens festligheter –

Vi erbjuder full catering service. Allt från menyskapande till genomförande.

Varje meny skapas med ett unikt inslag utav Dollan von Essen. Hon har under tio år bedrivit cateringverkssamhet i hela Södermanland och stockholmsregionen. Menyerna skapar hon efter säsongens råvaror, och använder ekologiska produkter så långt som möjligt. Vi på Bogsta by tror på hållbarhet och närhet därför stödjer vi våra lokala producenter i största möjliga mån. Vår, sommar och höst plockas råvarorna hos lokala trädgårdsmästare, viltet skjuter vi eller kommer ifrån granngårdarna. Ostar handlar vi ifrån sörmländska mejerier och vi hjälper gärna till med val av dryck.

Prisexempel:

Vårens buffé, från 250kr per person.

Vårmat-8L Catering-1L

 

– Idéer att inspireras av –

› Vi ordnar er fest hemma hos er, i hembygdsgården eller på sjön. Ja, det finns massor av roliga ställen att ha kalas på. Ni bestämmer och vi kommer med maten!
› Njut av en serverad jaktlunch mitt i skogen. Med stora stekfat ordnar vi så ni får en snabb och god lunch i skogen. Jaktluncher från 275kr per person inklusive allt.
› Har ni ett eget gott viltkött? Som ni vill att vi ska tillaga? Det fixar vi! Sen kan Ni bjuda på fest med mat från ert eget skafferi…
› Har ni redan tänkt ut en plats för er tillställning. Hör av er till Bogsta by för hjälp med catering och planering vi skickar skräddarsydda menyförslag som passar just för er.

Catering-2L

Bild: Johanna Grill

Prisexempel för varierande menyer:

Buffé 250kr per person.
3-rättersmenyer från 425kr till 550kr per person

Utöver mat erbjuder vi porslin, glas och bestick. Vi kan även skapa din unika bordsdekoration. Vi har kontakter till serveringspersonal och grillmästare om så önskas.

 

 

 

 

– Kontakta oss –

Kontakta oss för menyförslag och ytterligare information. Självklart är du välkommen att höra av dig om du har några frågor. Vi ger dig tips och idéer och kommer tillsammans fram till ett upplägg som du känner dig nöjd med!

Vi levererar till hela sörmlandsområdet såsom Nyköping, Södertälje, Trosa, Flen, Katrineholm, Norrköping, Mariefred, Eskilstuna, Stängnäs och även Stockholm.

Mat-7L